Diëtiste-diabeteseducator

Wie ben ik?

Ik ben Céline Matte,

Al van kleins af aan ben ik gepassioneerd door voeding en koken. Op iets latere leeftijd wilde ik ook graag andere mensen hierbij begeleiden en koos ik voor de opleiding voedings- en dieetkunde waar ik in 2019 ben afgestudeerd aan de Vives hogeschool te Brugge.

Tijdens mijn opleiding als diëtiste kwam diabetes vaak ter sprake maar ook via mijn persoonlijke omgeving kom ik in aanraking met diabetes waardoor dit een grote interesse heeft opgewekt. Na mijn opleiding als diëtiste heb ik mij dan ook nog verder gespecialiseerd hieromtrent aan de Artevelde Hogeschool te Gent.

Begeleiding

Bij mij kunt u terecht voor de begeleiding van:

  • Gezonde voeding
  • Diabetes
  • Overgewicht
  • ondergewicht
  • Voedselallergieën/ voedselintoleranties
  • Maag en darmproblematiek
  • ….

De eerste consultatie duurt ongeveer een uur waarin er kennis wordt gemaakt met u als patiënt maar eveneens met uw huidige levensstijl. Er worden al enkele kleine doelen gemaakt aan de hand van uw wensen/doelen. Er wordt ook een volledige lichaamsanalyse uitgevoerd om zo inzicht te verkrijgen hoe het lichaam verdeelt is.

Tijdens de tweede consultatie worden opgestelde doelen overlopen. Bijkomend wordt er vanaf nu ook op specifieke doelen/vragen van u gewerkt.

In de vervolg consultaties worden vragen beantwoord, praktische tips gegeven en wordt er meer ingegaan op specifieke gelegenheden.

Tarieven

Eerste consultatie (+/- 60 min): 55 euro

Tweede consultatie (+/- 30-45 min):  35 euro

Vervolg consultatie (+/- 20-30 min): 20 euro

Afhankelijk van welke mutualiteit waar u bent bij aangesloten kan u een terugbetaling ontvangen. Voor meer informatie ivm de terugbetaling kan u altijd bij mij terecht.

Contact

Bij interesse kan u een afspraak maken zowel via mail als telefonisch/whatsapp.

Mail: matte.celine@hotmail.be

GSM: 0497/74 15 18