PSYCHOTHERAPIE & IQ TESTING

Ik ben Ine Verlee, bachelor Toegepast Psycholoog en Master in de gezondheidsvoorlichting en -bevordering. U kan bij mij terecht voor psychotherapie en psychodiagnostiek o.a. intelligentieonderzoek en aandacht- en concentratieonderzoek. Vanuit mijn onderwijskundige ervaring kan u ook terecht voor studie- en/of thesisbegeleiding en faalangst therapie.

Het leven verloopt niet altijd rooskleurig. Overheersen negatieve gedachten je dagelijks leven? Zit je in een dip? Ervaar je mentale moeilijkheden? Neemt stress te vaak de bovenhand? Bij mij kan je terecht voor psychotherapie, specifiek gesprekstherapie. Aan de hand van verschillende gesprekssessies leert u stap voor stap omgaan met vervelende gedachten, hoe stress de bovenhand bieden, …

Neem gerust contact op voor een intakegesprek. We bekijken samen de mogelijkheden.

PSYCHODIAGNOSTIEK

Ook voor kwaliteitsvolle psychodiagnostiek kan u bij mij terecht. Het onderzoeken met het oog op een wetenschappelijk onderbouwde uitspraak over het menselijk functioneren.

  • Intelligentieonderzoek voor logopedie
  • Aandacht- en concentratieonderzoek
  • Waarden en motivatieonderzoek

STUDIE- EN/OF THESISBEGELEIDING

Zie je geen beginnen aan een bepaald vak? Loopt het leren niet zo vloeiend? Is de motivatie even zoek? Hoe begin ik aan een realistische planning? Dankzij studiebegeleiding help ik je graag op weg, informeren, adviseren en begeleiden. Samen kijken we waar het probleem ligt. We stellen samen doelen om vervolgens naartoe te werken. Gestructureerde individuele begeleiding alsook workshops kunnen gevolgd worden.

Ook voor thesisbegeleiding kan je bij mij terecht, zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek.

Neem gerust contact op voor meer informatie omtrent studie- en/of thesisbegeleiding. Ook lastminute zijn er zeker en vast mogelijkheden voor dat extra duwtje in de rug!

FAALANGST THERAPIE

Breekt het zweet je uit bij het woord examens? Heeft stress een invloed op jouw prestaties? Neemt faalangst de volledige situatie over? Faalangst therapie kan je helpen je angsten onder controle te krijgen.

Neem gerust contact op voor meer informatie omtrent de therapie.

TARIEVEN

Diensten (sessie/50minuten) Prijsbepaling
Intakegesprek € 40
Onderzoekssessie (Extern: school, aan huis, …) € 55
Psychotherapie € 45
Psycho-educatie € 45
Psychodiagnostiek
Intelligentieonderzoek voor logo € 95
Intelligentieonderzoek € 120
Aandacht- en concentratieonderzoek € 75
Waarden en motivatieonderzoek € 45
Studie- en/of thesisbegeleiding € 45
Faalangst therapie € 45

Contact:

psychotherapie@praktijkdegordel.be

Tel.: 0472 85 99 85