Vroedvrouw

Vroedvrouw

Ik ben Hannelore Cabooter, zelfstandig vroedvrouw met voorschrijfrecht, lactatiekundige en draagconsulente. Na mijn afstuderen ging ik aan de slag in het AZ Sint-Jan op de afdelingen materniteit, MIC en verloskwartier. Sinds 2020 startte ik als zelfstandig vroedvrouw bij de praktijk De Gordel. 

De consultatie kan zowel in de praktijk als bij u thuis plaatsvinden. 

Tel: 0496/696274 – Mail: hannelorecabooter@yahoo.com


Waarvoor kan je bij ons terecht?

Als zelfstandige vroedvrouw ben ik er voor, tijdens en na de bevalling voor jullie. 

In de praktijk worden er pre- en postnatale cursussen georganiseerd, om toekomstige mama’s meer vertrouwen te geven, om mama’s en baby’s bij elkaar te brengen en om een maximum aan genot uit de kraamperiode te halen.

Ik kan langskomen vanaf het prille begin van de zwangerschap tot aan de eerste verjaardag van je baby. Mama en/of papa worden, ouder worden is een ingrijpende gebeurtenis. Soms gaat dit vanzelf, maar soms komen er hobbels op jullie pad terecht. Ook dan wil ik er voor jullie zijn met een luisterend oor, kennis en begrip.

Ik wil jullie de beste zorg aanbieden. Hierdoor school ik continu bij, verdiep ik me in onderwerpen die mij en mijn mama’s bezig houden. De VBOV heeft mij het good practice logo toegekend. Dat is een kwaliteitslogo voor postnatale zorg. Ik voldoen aan de voorwaarden en praktijkvoeren volgens de good practice aanbevelingen van de VBOV (2020).

Een handig overzicht waarvoor je bij ons terecht kan:

  1. Zwangerschapscontrole: Controle hartslag en ligging van de baby, urine- en bloeddrukcontrole, groei van de baarmoeder
  2. Bloedafname, suikertest en inspuitingindien nodig
  3. Postpartumcontrole: gewichtscontrole baby, advies en luisterend oor
  4. Lactatieadvies
  5. Zwangerschapsfitness 
  6. Workshops: borstvoeding, zwangerschapscursus, baby op komst, veilig dragen en EHBO
  7. Mama en baby fitness
  8. Draagconsult
  9. Babymassage
  10. Zwangerschapsmassage

Regio: NOORD – MIDDEN – ZUID West-Vlaanderen

Ik ben geconcentioneerd, dwz dat jou mutualiteit mij betaald. Ik heb hiervoor een sticker nodig van jou mutualiteit. Ik vraag éénmalig een kleine vergoeding van 20 euro als dossierskost.


Contact:

Tel: 0496/696274 – Mail: hannelorecabooter@yahoo.com


Enkele beelden: